Juuri täydellinen korvapuusti - kahvilavisiitti StrömstadissaBacklunds Bistro Bageri Bar Kahvila Strömstad

Kun Strömstadista googlettaa kahviloita, yhtenä vaihtoehtona esiin pomppaa Backlunds. Epäröin ensin paikkaa, joka nettisivuillaan mainostaa olevansa bistro, baari ja leipomo. Tuli mieleen, onko se sitten oikeastaan mitään noista laadukkaasti? Toisaalta, kun nettisivuilla kerrottiin, että leipomotuotteissa käytetään vain aitoja aineksia, kuten voita, kermaa ja aitoa vaniljaa, pitihän se korvapuustien ystävänä testata. 

Backlunds Bistro Bageri Bar Kahvila Strömstad
Ensimmäisellä kerralla en korvapuustia ottanut, mutta toisella kerralla otin. En bulla med kanel och vanilja och kaffe. 50 kruunulla sain elämyksen, jonka muistan pitkään. Aidoista aineksista leivottu tuore pulla on..no, aidoista aineksista leivotun tuoreen pullan makuinen. Vanilja sopi korvapuustiin täydellisesti, ja kokonaisuus oli juuri sopivan pehmeä ja maukas. Nam. Huono ei ollut myöskään ensimmäisellä kerralla nauttimani omenaleivonnainen. Molemmat nauttimani kahvit (tavallinen musta kahvi sekä latte) maistuivat siltä kuin pitää.

Backlunds Bistro Bageri Bar Kahvila Strömstad

Koska paikka on kahvilan lisäksi baari ja bistro, tyypillistä valoisaa kahvilamiljöötä se ei tarjoa. Musiikin volyymi myös oli molemmilla käyntikerroillani sellainen, että vähempikin olisi kahvilalle makuuni riittänyt. Silti tunnelmassa oli jotain kotoisaa – ihmisiä tuli, tilasi, söi, joi ja meni. Puheensorina sekottui musiikkiin. Oli kotoisa olo. Pulla loppui, makumuistot jäivät.

Backlunds Bistro Bageri Bar Kahvila Strömstad

Kommentit

Katso myös