3xkahvilaelämys Garmisch-PartenkirchenissäGarmisch-Partenkirchen, tuo Münchenin-kävijöille erinomaisesti soveltuva päiväretkikohde, on myös erinomaisen monipuolinen kahviloidensa osalta. Kun Zugspitzellä on käyty tai GaPan reiteistä muuten nautittu, on hyvä istahtaa johonkin näistä:

1. Rentoa ja enimmäkseen vegeä: Der Laden
Uusi suosikkini, jossa myynnissä myös GaPa-aiheisia ja muistakin herkkuja myös tuliaisiksi. Rennoin, iloisin ja ystävällisin meininki. Enimmäkseen vegeä, muttei pelkästään. Lounasvaihtoehtoja, smoothieita, erilaisia leivonnaisia ja paljon muuta. Söin esimerkiksi erinomaisen banaanipohjaisen leivonnaisen mansikkarahkapäällysteellä. Tilaukset tiskiltä. Täällä voisin hyvin kuvitella pitäväni toimistopäivääkin. Viime reissulla ainoa paikka, jossa kävin kahdesti.
Lue lisää paikasta: https://www.facebook.com/derladengap/


 
2. Historian havinaa: Krönner
Perinteisemmän koulukunnan edustaja Garmischin keskustassa kävelyalueella, terassilta erinomaiset näkymät ohikulkevaan menoon. Vastaavia Partenkirchenin puolella Kneitinger, mutta sieltä näkymät ovat ankeammat. Garmischin keskusta-alueen toisesta päästä löytyy myös Thron (Marienplatzin bussipysäkin vieressä). Kaikissa näissä on pöytiintarjoilu ja pientä lounaaksikin laskettavaa annosta. Eivät sovellu ”etätoimistoksi” ainakaan minun standardeillani.
Lue lisää paikasta: https://www.facebook.com/KroennerGarmisch/

 

3. Modernimpaa: Wildkaffee Garmisch
Rautatieaseman läheisin ”kunnon” kahvila. Olen syönyt täällä erinomaisen avokadoleivän ja maistuvan espresson. Pieni terassi, mutta ei vastaavat näkymät kuin vaikka Krönnerin terassilta. Vähän vastaavaa on erinomaisten leipien ja salaattien Pano, jonka terassilta on mukavat näkymät kävelykadulle. Soveltuvat periaatteessa ”toimistoksi” molemmat, Wildkaffee paremmin. GaPan monipuolisin kahvivalikoima taitaa olla Wildkaffeessa.
Lue lisää paikasta: https://www.wild-kaffee.de/

(täältä ei valitettavasti minulla ole kuvaa)

GaPan kahvilatarjonnasta kertoo se, että kaikkien näiden reissujen jälkeenkin minulla on vielä testaamatta monta muiden kehumaa paikkaa.... 

Kommentit

  1. Piti klikata tähän juttuun, että pääsee tunnelmoimaan Saksan kahviloita.
    Garmisch-Partenkirchenistä omat muistot liittyvät autolomaan, jolla juuri tuolla etsimme melko epätoivoisesti majapaikkaa, kun ei ollut sitä tullut etukäteen varattua. Seuraava Saksan reissumme suuntautuu Hampuriin - vähän eri miljöö kuin tuolla, mutta ehkä kahviloista löytyy jotain samaa.

    VastaaPoista
  2. Paikka on tuttu ainoastaan urheilukisoista :) mutta kahviloista tykkään aina. Ihanan näköisiä paikkoja! Ensin luulin että eka kuvassa on joku hauskan näköinen leipä, mutta se olikin leivos. Kuulostaa herkulliselle.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Katso myös