Kahvila- ja ravintolavinkkejä Gdanskiin ja SopotiinPaulo Gelateria Gdansk


Gdanskin minilomallemme osui useita elämyksiä myös syömisten osalta. Tässä muutama hyväksi havaittu paikka. 

Paulo Gelateria GdanskJäätelöä: Paulo Gelateria GdanskissaTänne oli jono joka kerta, kun kävin. Perusmakujen lisäksi tarjolla välillä eksoottisempiakin, kuten vaikkapa banaani-pinaatti-yhdistelmiä. Lähellä kauppahallia.

Paulo Gelateria Gdansk


Paulo Gelateria GdanskKahville ja kakulle: Retro Cafe GdanskissaRetro Cafe Kahvila Gdansk

Retro Cafe Kahvila Gdansk


Retro Cafe Kahvila Gdansk


Kahvi-halva-juustokakku oli erinomainen ja flat white viimeisen päälle hyvin maistuva. Retro oli nimensä mukainen monelta osin sisustuksensa osalta, kaikin puolin erinomaisen viihtyisä. Palvelu oli iloista ja ystävällistä, hyvällä englannilla.


Retro Cafe Kahvila Gdansk

Tuopilliselle/lasilliselle: Cafe Lamus Gdanskissa
Rauhallisen kadun varressa pieni paikka, jossa erikoinen sisustus ja muutamat tuolit ulkona. Ystävällinen palvelu ja hyvä siideri.

 

Simppeliä ruokaa hyvällä palvelulla: Pelican Sopotissa 

Sopotissa lounastimme Euroopan pisimmältä puulaiturilta palatessamme aukion laidalla Pelicanissa. Ystävällinen ja nopea palvelu sekä maistuvat tapakset (matkaseurani kehuivat myös pizzoja erinomaisiksi)

Leipomokahvila:  Piekarnia - cukiernia Andrzej Szydłowski Sopotissa
Leipomokahvila (jolla on useita paikkoja) tarjosi parhaan tartaletin, jonka olen syönyt. Myös kahvi hyvä pahvimukistakin. Kiva istua kahvilan edustalla katselemassa ohi lipuvaa ihmisvirtaa. Vähän torikahvilafiilis. Ystävällinen palvelu.

Kommentit

  1. Oih, ei olisi pitänyt lukea - liian herkullisen näköisiä herkkuja :D Varsinkin tuo loppuosassa oleva leipomokahvilan tiski. Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, voit uskoa, että nuuhkin ja fiilistelin aika kauan - ja taistelin sitä vastaan, että otanko useamman vai pärjäänkö yhdellä ;-) Kiitos Teija, kommentistasi :)

      Poista

Lähetä kommentti

Katso myös