Miksi suosin Helsingissä ollessani Scandic Parkia?Scandic Park Helsinki Töölö hotelli
Karpalo. Uusi ja maistuva jälkiruoka Famun listalla.


Työt vievät minua säännöllisesti Helsinkiin, jossa majapaikkani useimmiten on Scandic Park Töölönlahden liepeillä. Tässä kolme pointtia hotellista. 

Scandic Park Helsinki Töölö hotelli

Harvassa suomalaisessa työmatkallani majapaikakseni osuneessa hotellissa on näin hyvä ravintola. Erityisplussat siitä, että ruokalista vaihtuu niin usein. Famun listoilta olen syönyt makuyhdistelmiä ja annoksia, jollaisia en ole tullut ajatelleeksikaan. Jos joku Famussa ajoittain tökkii, se on palvelu. Usein saa odottaa pöytään ohjausta aika pitkään, vaikka neljäkin tarjoilijaa säntäilee puolityhjässä ravintolassa ees taas, jonottajat kyllä huomaten. Toinen miinus on, että joissain pöydissä veto on epämiellyttävää. Itse asiassa aika monissakin pöydissä. Ruoka kuitenkin on niin hyvää, että senkin kestää.
Scandic Park Helsinki Töölö hotelli

Scandic Park Helsinki Töölö hotelli
Maisema kahdeksannen kerroksen huoneesta ikkunan läpi kuvattuna


Sijainti

Töölönlahden puolen ikkunoista yläkerroksista avautuva maisema kaupungin yli on viihdettä sinänsä. Olen ihastellut sitä niin iltaisin kuin aamuisinkin, aurinko on noussut ja aurinko on laskenut. Minun liikkumisiani ajatellen hotellista pääsee näppärästi menoihini, ja Töölönlahti tarjoaa kätevän lenkkeilymahdollisuuden, jos aikaa ei ole kauemmas lähteä. Hotellissa ei myöskään koskaan ole tarvinnut valittaa melusta, eli työläiset kuten myös lomalaiset ovat saaneet yöunensa rauhassa.

Liikuntamahdollisuudet

Monissa hotelleissa sali ei kovin kummoinen ole. Scandic Parkin kolmannesta kerroksesta hotellivieraat pääsevät veloituksetta Imperial Health Clubille, missä valikoima laitteiden ja välineiden osalta on hyvä. Lisäksi on tilaa, harvemmin visiittieni aikana kävijöitä on ollut enemmän kuin yhden käden sormilla laskettava määrä. Hotellissa on myös saunatilojen yhteydessä sijaitseva "perushotellikokoa" oleva uima-allas.

Scandic Park Helsinki Töölö hotelli
Scandic Park Helsinki Töölö hotelli
Muuta

Pidän Scandic Parkista yllättävänkin paljon siihen nähden, että aamiainen ja aamiaistila ei ole minun makuuni. Pitkät linjastomaiset pöydät tekevät liukuhihna/ruokalameiningin, jota ei oikein pääse pakoon. Aamiaisvalikoima on perus, ei mitään säväyttävää. Aamupalalla kivointa on istuskella pitkissä korkeissa puupöydissä, levittää aamun Hesari siihen ja mussuttaa jotain ennen matkan jatkoa. Aamiaistilassa, joka siis on Ravintola Famun tila, joten pöytävalinta on vetoa karsastavalle isossa roolissa.
Scandic Park Helsinki Töölö hotelli

Kommentit

Katso myös