Hotellikokemus: Clarion Hotel Helsinki Airport – uutukainen lentokenttähotellien joukossa

Ensivaikutelma ei ollut miellyttävä, kun Clarion Hotel Helsinki Airportin aulaan. Musiikki soi niin kovalla, että volyymin ärsytyskynnys ylittyy kirkkaasti. Respan kanssa keskustelu on hyväkuuloisellekin hankalaa. Palvelu on ystävällistä. Erityisesti ilahdutti tiedustelu, onko klo 6 lauantaina alkava aamiainen minulle tarpeeksi aikaisin. Kyllä on.

Aviapolis-asemalla (2min lentokenttäasemalta) sijaitseva hotelli on uusi, ja se myös näyttää, tuntuu ja tuoksuu uudelta. Minulla ei ole kokemusta Clarion-hotelleista aiemmin (tai en ainakaan muista). Huoneiden sisustus on värien ja materiaalien puolesta miellyttävä. Kaappien ja laatikoiden nahkaiset (tai tekonahkaiset, mutta kuitenkin) vetimet ovat yksityiskohta, joka jää mieleen. Kylpyhuoneessa on pienissä puteleissa shampoota, hoitoainetta ja kosteusvoidetta. En käytä mitään niistä, mutta se ei ole putkiloiden ulkonäöstä kiinni.

Olen majoittunut aiemmin kaikissa muissa Helsinki-Vantaan lentokenttähotelleiksi laskettavissa hotelleissa, eikä missään ole tarvinnut valittaa melusta. Ei tarvitse Clarionissakaan. Huoneeseen ei kuulu mitään. Vetoa kammoksuvana ilahdun, kun huoneessa ei myöskään vedä eikä ilmastointi ole äänekäs. On miellyttävää. Sänky on hyvä ja nukkuminen kaikin puolin miellyttävää.


Aamupalatila on viihtyisä, väljä, mutta kodikas, ja aamupala monipuolinen. Tarjolla on vihersmoothieta, josta ei kuitenkaan kerrota, mitä siinä on. Lappu juoman sisältävistä aineksista olisi ollut pieni vaiva. Hedelmiä on tarjolla runsaammin kuin monessa hotellissa (kiitos banaanista). Puuro on hyvää, mutta puurokattilan vieressä olevat kipot ovat niin pieniä, että niihin annosteltuna puuroa riittää vain muutamaksi pieneksi lusikalliseksi. Tarjolla olisi ollut myös tilauksesta munakkaita, joita en tällä kertaa kaivannut. Mitään en varsinaisesti jäänyt kaipaamaan aamiaisellani, kaikki toimi.

Kentälle ei ole kiirettä, joten ehdin testata hotellin kuntosalin. TechnoGymin laitteilla varusteltu tila on väljä. Ehkä varustelu on vielä kesken, sillä esimerkiksi pienempiä (alle 10kg) käsipainoja ei ollut ollenkaan. Hotellisaliksi varustelu on kuitenkin keskimääräistä parempi, plussaa väljyydestä ja ikkunoista ulos.Kokonaisuutena kokemus oli miellyttävä. Tällä kertaa majoitus aamupalalla maksoi 98 euroa, ja voisin hyvin majoittua hotellissa jatkossakin, jos pärjää hinnalla esimerkiksi Hiltonille ja Holiday Innille.

Seuraavaksi täytyy varmaan testata Clarionin Helsinki-hotelli, josta olenkin monen kokemuksia jo lukenut :)


Kommentit

  1. Huone on hauskan näköinen! Tuo nojatuolinurkkaus vaikutti oikein kivalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Oli sisustus minun makuun. Samoin hissiaulat :) Oliko Clarion Helsingissä samantyylistä?

      Poista

Lähetä kommentti

Katso myös