Lahden paras aamiainen Solo Sokos Hotel Lahden SeurahuoneellaSolo Sokos Hotel Lahden Seurahuone aamiainen


Työ vie usein Lahteen, jossa olen viime vuosina lähes aina majoittunut Scandic Lahdessa. Olen majoittunut kertaalleen varmaan melkein kaikissa Lahden hotelleissa, ilman mitään erityistä viihtymistä. Ovat ajaneet asiansa. Seurahuonellakin olen majoittunut vuosikausia sitten monta yötä, mutta usein se on viime vuosina jäänyt testaamatta hintansa vuoksi. Nyt, kun etsin vaihtoehtoa Lahti-visiitille, esiin pomppasi ”Lahden paras aamiainen”. Siinä oli arviolause, joka yhdessä kilpailukykyisen hinnan kanssa ratkaisi valinnan: Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone.
Visiitti ei alkanut hirveän mukavasti, respan työntekijä ei esimerkiksi kertonut aamiaisesta mitään aika- tai sijaintitietoja. Muisti kyllä olettaa, että majoitus menee laskulle. Ei mene, on maksettu. Ai. Huone oli ok, ei mitään ihmeellistä, mutta päivitetty hyväksi perustasoksi.
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone aamiainen

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone aamiainen


Mutta se aamiainen?Ensimmäinen asia, mistä pidin, on kahvien pöytääntarjoilu. Niin pieni asia, mutta aina yhtä mukavaa. Tällä kertaa ne tarjoiltiin pienten karjalanpiirakoiden kera. Piirakat tulivat korissa mukana. Iloinen yllätys. Tilassa työskennellyt henkilöstö oli iloista ja ystävällistä, mutta ei millään lailla tungettelevaa. Sain pitää aamiaisrauhani.
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone aamiainenAamiainen oli katettu tarjolle kauniisti. Oli paljon hedelmiä nätisti aseteltuna ja valmiiksi pilkottuina (kiitos, Scandic Parkin itsepalvelun jälkeen ilo), vohveleiden paistomahdollisuus söpöihin purkkeihin valmiiksi laitetuista taikina-annoksista (ensi kerralla), mahdollisuus puristaa itse appelsiinimehunsa (namm!), granaattiomena-karpalomehua (erilaista ja väriltään kaunista), hyvä valikoima leipiä ja kunnollista puuroa (siinäkin on moni mennyt pieleen) puurobaarilisukkeineen. Iso plussa lämminsavulohesta. Ilahduin jo sen tarjollaolosta (pidän lohesta paljon), ja maistettuani vielä enemmän. Ainoa, mitä en aamiaisella tajunnut, oli monen valikoiman karkkibuffet. Syökö joku oikeasti aamulla karkkia? Ei ole hotelli ainakaan sokeritalkoissa mukana ;-)
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone aamiainen


Mutta kyllä, aamiainen oli hyvä. Kyllä, se oli myös paras, minkä olen Lahdessa syönyt. Iso plussa kauniista asettelusta ja toinen iso plussa viihtyisästä tilasta. Vaikea arvioida, miten kaikki toimii tilan ollessa täynnä ja kuhinan suurimmillaan, mutta nyt kohtuurauhallisena hetkenä kokemus oli kaikinpuolin miellyttävä.

Ensi kerralla sitten niitä vohveleita…


Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone aamiainen

Kommentit

  1. Eipä ole vielä maailmallakaan tullut vastaan sitä aamiaista voittanutta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Katso myös